Felszabadító gondolatok hitről, spiritualitásról, társadalomról. Nyitottan, merészen, kritikusan.

Felszabtér

Ima Erőtlenségben, a Szeretet Erejéért

2019. március 18. - Gyárfás Judit

Nem tudunk elmenni szótlanul az Új-Zélandban történtek mellett, aminek 50 halottja van. A Felszabtér csapata visszautasítja a vallások ellen irányuló erőszakos cselekedetek, beszédek minden formáját, kiáll a vallásszabadság értéke és a vallások közötti békés párbeszéd szükségessége mellett. Szerkesztőcsapatunk egy tagjának, Gyárfás Juditnak imáját közöljük most.

ima_2.png

 

"Kérlek, Uram, őrizd meg azokat, akik hátramaradtak ebben a szörnyű, kegyetlen, gyűlölettel teli terrortámadásban, azokat, akik elvesztették Szeretteiket. Nem hagyjuk a gyűlöletet győzni! Mikor Hozzád imádkoztak, akkor csapott le egy gyűlölettel teli, kegyetlen bűnöző terrorista. Nem hagyjuk a gyűlöletet uralkodni ezen a világon, nem hagyjuk győzni! Kérlek, hadd lehessünk eszközei a Szeretetnek, irányíts minket oda, ahol a legnagyobb szükség van ránk. Kérlek, adj a közösségeknek, családoknak helyreállítást, és amennyire ez lehetséges, új kezdetet, békességet találni. Csakis Tőled jön, Uram, a megértés, a békesség, a nyugalom. Kérlek légy velük, velünk ezekben a nehéz hónapokban, hetekben, napokban, órákban, percekben.

Ámen."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felszabter.blog.hu/api/trackback/id/tr6314698536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása