Felszabadító gondolatok hitről, spiritualitásról, társadalomról. Nyitottan, merészen, kritikusan.

Felszabtér

"Szabadíts meg, Uram, a Felszabtértől!" - Év végi kommentcsokrunk

2019. december 31. - LaszloGalambos

Év végével csokorba gyűjtöttünk rovatunkban jó néhány, nekünk címzett olvasói hozzászólást. (Be kell valljuk, a helyesírást többször fel kellett turbózzuk, hogy érthető és élvezhető legyen.)

Köszönjük, hogy egész évben olvastatok minket! Jó szilveszterezést kívánunk és kellemes szórakozást a kommentekhez! ;)

2funnyneel_com_smiling-laughing-animals.jpg

Fotó: funnyneel.com

„Egy újabb liberális próbálkozás a keresztény egyház gyöngítésére. Gondolom, jezsuiták vagytok.”

„Gáspár, te vagy?”

"Neokomcsi, libsi, gyűlölködő firkálmány. Szakértelem nélkül. Jöjjetek, ontsátok reám szokásotok szerint a mocskot."

"Szabadíts meg. Uram. Feldmártól és felszabtértől."

„Kérem a felszabtereseket kitiltani a csoportból. Fizetett provokátorok. Ne adjunk teret nekik itt."

"Egy törpe, erőszakos, külföldről támogatott, jól táplált, ingyenélő csapat. Kevesen vannak, de nagy zajt csapnak. Állandóan ordibálnak, úton útfélen. Tömegtájékoztatásban. Tehetik, mert a kezükben van. Mégis panaszkodnak, hogy a másik oldalon van a tömegtájékoztatás minden eszköze. Hazai és nemzetközi szinten is az ő kezükben van. Ha egy kettő kicsúszott az ellenőrzésük alól, akkor hazai és nemzetközi botrányt csapnak. Előre elvtársak."

„A nép most is ellenáll, Soros és bűntársai ellen.”

2darth20soros_zsurpubi_hu.jpg

Fotó: zsurpubi.hu

„Nem teológusokról, hanem teológia szakon papírt szerzett emberekről van szó. A teológus, aki Istent kutatja – nem pedig aki meg akarja feleltetni a sátán elveit Jézus parancsainak. És nem hinném, hogy ennek a terrorista csoportnak teret kéne adni bármely katolikus fórumon, sőt egy erős Egyház már rég kiközösítette volna őket, élükön a szuperszélsőséges Perintfalvival."

"Ne erőltesse a teológiát és a kereszténységet magára, ha nem ért vele egyet! És főleg ne zavarjon meg másokat a saját zavarodottságával és tévedéseivel.”

"Miért játszotok mind a saját, mind mások üdvösségével? Ha nem tértek meg ezekből, később el kell számolnotok erről Istennel, azt ugye tudjátok? Légy szíves, ne akarjátok azt hallani Istentől, hogy "távozzatok Tőlem, ti gonosztevők, nem ismerlek titeket!"

„Az utóbbi idők misztikus szentjei mind elmondták, hogy a pokolba vezető legbiztosabb út a szexuális szabadosság útja. A klerikalizmus vádja pedig egyszerűen a papok ellen hangolás értelmezhetetlen zagyvalék dumával. Értsetek egyet vele, aztán szépen begyalogoltok a pokolba. Mert aki mondta, az is oda való."

lucifer-poster_metro_co_uk.jpg

Fotó: metro.co.uk

"A papokat ki védi meg a rosszindulatú nyelvektől? A papok érzékenységére ki figyel? A régiek még ismerték a közmondást: „Megbánod a napot, amikor bántod a papot.”

„Elszörnyedve olvastam bele ebbe a blogba. Neokatolikusnak álcázott egyéRtelműen libero örDögi propaganda báránybőrben! Jézus Urunk és Szeplőtelen ÉDESANYJA BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIÁT KÉREM NE BÜNTESSE EZEKET A SZERENCSÉTLEN TEREMTÉSEKET NAGYON AMIKOR ELÉRKEZIK A "ROVANCS" A NAGY SZÁMONKÉRÉS HALÁLUNK UTÁNI PILLANATBAN"

„Hozzászólóknak igazuk van. Ezer ateista marxista szörny sem olyan veszélyes, mint egy báránybőrbe bújt farkas, egy neokatolikus. És ezek az emberek gyerekek közelébe mehetnek? Hé, Püspök urak! Ébresztő! Ki a lélekkufárokkal egyházunk közeléből.”

„A FERENC AZ SÁTÁNISTA ÉS ERKÖLCSTELEN INKVIZÍTOR. TAKARODJON KI A VATIKÁNBÓL MENJEN A POKOLBA.”

4_franci_www_catt_ch_cq5dam_thumbnail_cropped_750_422.jpeg

Fotó: www.catt.ch

A bejegyzés trackback címe:

https://felszabter.blog.hu/api/trackback/id/tr2015377424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása